Superoferta de SCULE la Rockoteca in Suburbia

de Morrison

Superoferta de SCULE la Rockoteca in Suburbia

Vinerea aceasta la Friday Rocks in Suburbia, dupa ora 21:00, veti avea parte de superoferta la trusele de scule ! Nu, nu va speriati, nu vrem sa demolati nimic (sau...cine stie) ci doar sa stiti ca:

La trei Surubelnite cumparate, a patra e gratis


Tot cu aceasta ocazie va anuntam ca daca pana acum in Suburbia era racoare, acum e GER asa ca veniti cu subele de blana si ursii polari in lesa pentru ca instalatia de aer conditionat a "suferit" o revizie ! Asa, de vara !

Nu uitat ca intrarea e libera, bodyguarzii (si ninjalaii) invizibili, barmanii prietenosi, bautura ieftina, sunetul ireprosabil si pletoseala garantata: doar la Friday Rocks, in fiecare vineri seara in Suburbia cu Morrison si echipa de soc !

Acesta stire de megasenzatie v-a fost prezentata de "Daca vrei o piesa vii si-o ceri ca Morrison nu e Mama Omida (inca)", firma traditionala de traditie tradtionala metalista, specializata in febre musculare si coaste vinete.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: