Sustine si tu miscarea Rock din Romania!

de Buvnitz

Sustine si tu miscarea Rock din Romania!

Finala concursului Maximum Rock – Suport Pentru Underground se va desfasura in Bucuresti, maine, 25 octombrie 2009, in The Silver Church Club din Bucuresti, avand ca obiectiv promovarea formatiilor tinere ce canta 100% live, indiferent de stilul ROCK abordat!

Din totalul de 51 formatii s-au calificat urmatoarele 8: Act, FORTUNETELLER, Icory, Spitfire, Respect, Evo, Paradigma si Hush.

Formatiile finaliste vor fi incluse pe o compilatie CD realizata cu ajutorul firmei ODS-Optical Disc Solution

Atentie! Clasamentul final va fi alcatuit de catre juriu si votul publicului, in proportie de 50-50%

Juriul concursului este format din:

Iulian Vrabete (Holograf) - presedintele juriului
Adi Despot ( Vita de Vie)
Emil “Morrison” Ionescu (redactor sef - Metalhead)
Dragos Patlageanu (redactor sef - Metalfan)
Nelu Brindusan (redactor sef - Maximum Rock)
Andrei Zarnoveanu (Guitar Shop)

PREMIILE oferite de GuitarShop sunt urmatoarele:

- Marele premiu - un cec in valoare de 10.000 RON, cu care castigatorul va putea achizitiona instrumente si accesorii de la GuitarShop.
- Ocupantul locului al doilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 2.000 RON.
- Ocupantul locului al treilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 1.000 RON.

Evenimentul incepe la ora 19.00, pretul biletului este de 20 lei - include noul numar al revistei Maximum Rock si compilatia CD ( format digipack) cu formatiile aflate in finala.

Pentru a asigura egalitatea sanselor tuturor trupelor aflate in concurs mentionam:

1. ordinea de intrare pe scena va fi aleatorie, prin tragere la sorti, si va fi cunoscuta doar in ziua desfasurarii concursului
2. doar persoanele care sunt prezente de la inceputul concursului si raman pana la sfarsitul acestuia vor avea dreptul de a vota; pentru aceasta, un buletin de vot va fi oferit fiecarei persone prezente inainte de inceperea recitalului primei trupe, buletinele urmand a fi recuperate dupa recitalul ultimei trupe.
3. fiecare persoana stabileste ierarhia trupelor cu o nota distincta pentru fiecare formatie (de la 1 nota minima la 8 nota maxima). Astfel, evitam situatii in care o persoana poate favoriza doar o formatie (o nota de 8 si restul zero). Daca aceste conditii nu sunt respectate, votul va fi NUL.

Votul tau conteaza!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook