TAINE, dezvaluie tracklist-ul noului album CHAOS and CONTEMPLATION

de Cristi Nedelcu

TAINE, dezvaluie tracklist-ul noului album  CHAOS and CONTEMPLATION


TAINE, dezvaluie tracklist-ul noului album – CHAOS and CONTEMPLATION- “Un amalgam muzical ce va cuceri inimile pasionatilor de progressive-metal modern!”

Inconjurat de pasiune pentru muzica metal-progresiva, pe alocuri experimentala, autentica, grupul TAINE isi face (re-)simtita prezenta in underground, odata cu lansarea noului lor album, anuntat sa fie distribuit online si fizic, incepand cu 15 septembrie 2023.

Cu un sound modern, si o abordare stilistica neconventionala, TAINE dezvaluie tracklist-ul complet al albumului nou.

Tracklist:

TO INFINITY
THE ANGER WITHIN
NEURALGIA
RETURN TO THE SEA
SECONDS
DEMONS FROM THE PAST
THE NIGHT BEFORE THAT DAY
DARK DAYS OF OUR LIVES
FUSION X
PREA MULT - Bonus Track

Aceste zece piese sunt un amalgam muzical, ce combina atitudinea autentica a metalului, cu versurile ce te provoaca sa meditezi asupra vietii si a emotiilor noastre. TAINE transforma fiecare melodie intr-o experienta unica pentru ascultatori,in spatele fiecarei piese aflandu-se o poveste deosebita. Albumul a fost mixat si masterizat de Forrester Savell si produs de Andy Ionescu.

“Chaos and Contemplation este expresia adevarata a pasiunii si dedicarii noastre pentru muzica, si suntem incantati sa impartasim aceasta calatorie muzicala metal-progresiva cu fanii nostri”-Andy Ionescu

Odata cu premiera videoclipului “NEURALGIA”, lansat saptamana trecuta, TAINE au dezvaluit si o alta piesa de pe album, un bonus-track, chiar pe profilul lor de Bandcamp, de unde puteti pre-comanda in format digital sau fizic, noul album.

Website-ul formatiei il regasiti aici.

Trupa este prezenta si pe bandcamp aici.

Mai jos puteti viziona clipul piesei Neuralgia, lansata saptamana trecuta.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: