TAINE lanseaza mult asteptatul album "CHAOS AND CONTEMPLATION"

de Cristi Nedelcu

TAINE lanseaza mult asteptatul album


TAINE, anunta lansarea celui mai recent album, "Chaos and Contemplation". Acest album, venit la 30 ani de la infiintarea trupei, este acum disponibil fanilor de peste tot.

"Chaos and Contemplation" demonstreaza capacitatea trupei de a imbina stiluri muzicale variate, incepand de la metalul anilor 90’, trecand prin zona de progressive, pana la fusion, creand o calatorie sonora care provoaca limitele conventionale. Cu versuri introspective si compozitii puternice, acest album promite sa captiveze atat noii ascultatori, cat si fanii mai vechi.

Andy Ionescu impartaseste entuziasmul sau cu privire la album: "Am investit suflet si pasiune in 'Chaos and Contemplation', si suntem incantati sa il impartasim in sfarsit, cu toata lumea. Este o explorare a dualitatilor, de la haos pana la contemplare, care ne modeleaza viata si o impinge catre evolutie, si speram ca va rezona cu ascultatorii la un nivel profund si personal."

"Chaos and Contemplation" este acum disponibil pentru streaming si achizitionare pe toate platformele majore de muzica- click aici. https://lnkfi.re/chaosandcontemplation

Copii fizice ale albumului pot fi comandate prin intermediul site-ului oficial TAINE (taine.ro).

Pentru a sarbatori realizarea albumului, TAINE pregateste concertul de lansare, si de ce nu si un turneu de promovare in marile orase din Romania.

TAINE a castigat inca din anii 90’ aprecieri critice pentru muzica lor, care impinge limitele metalului conventional.

"Chaos and Contemplation" este disponibil pentru achizitionare si streaming.

Nu ratati sansa de a experimenta acest album revolutionar si de a asista la evolutia muzicala a grupului TAINE!

Website-ul trupei se poate accesa aici.

De asemenea, regasiti formatia si pe Bandcamp , Facebook , Instagram si Youtube.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: