Targ3t revine cu un teaser pentru noul album

de Andreea Gherfi

Targ3t revine cu un teaser pentru noul album


Targ3t revine cu vesti bune pentru 2017! Formatia de hardcore din Deva a lansat un link ce contine un preview al noului album pe care urmeaza sa il lanseze la finele acestui an.

https://soundcloud.com/targ3t/targ3t-2017-preprod-6-song

Pana atunci, ii puteti asculta live in cadrul urmatoarelor evenimente:

22 Aprilie SHELTER - Cluj Napoca (WACKEN METAL BATTLE) alaturi de INVADER , GUERRILLAS, KREPUSKUL si DIVIDED BY PRECEPTION

25 August MAGURA WAVE FEST; alaturi de EKTOMORF, IPR, CORONER etc:.

Ideea pentru Target a venit in 1997, iar dupa ce formatia a trecut prin mai multe genuri muzicale cat si membrii, pot sa spuna ca si-au gasit calea. Fara sa faca compromisuri pentru a prinde posturile de radio sau de televizor, baietii din formatie s-au hotarat sa faca doar ceea ce le place si sa isi urmeze drumul propriu. Target nu a fost si nu va fi niciodata o trupa usor de clasificat intr-un gen al metal-ului, fiindca acestia au reusit sa isi creeze stilul propriu din prima zi. Vrand sa isi duca visul mai departe, formatia continua "lupta" si incearca sa demonstreze ca se pot realiza lucruri marete cu minim de resurse, atata timp cat exista dorinta si dedicatie.

"Faceburn", ultimul album al formatiei, lansat in 2012, contine 12 piese metal cu chitari carnoase, multa pedala dubla, un bas gutural si linii vocale de exceptie.

www.facebook.com/TARG3Tband/?pnref=lhc

www.youtube.com/watch?v=skI0pMEcJBg

www.youtube.com/watch?v=kumFIl-27dM&list=FLBUjyoXhfv_I6Ecb06_n1LA

https://twitter.com/TARG3T2



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: