Te asteptam sa faci parte din culisele celor mai misto concerte

de Cristi Nedelcu

Te asteptam sa faci parte din culisele celor mai misto concerte


La noi, la Metalhead, toamna se numar voluntarii! Am reinceput sezonul concertelor si te asteptam si pe tine sa faci parte din povestea lor.

Cu siguranta daca citesti aceste randuri ai ajuns la un concert facut de noi, sau mai bine spus, facut de cei care ar putea sa iti devina colegi. Fie ca e vorba de festivaluri ca Metalhead Meeting si Shine sau de concerte cu formatii precum Evanescence, Gojira sau Sabaton, poti face parte din povestea lor si tu.

Asadar, daca vrei sa vezi ce e in spatele usilor inchise, daca vrei sa deschizi tu acele usi, te asteptam in Divizia de Voluntari METALHEAD.

Afla ce inseamna sa te numeri printre cei care vor putea spune ca au ajutat la organizarea concertelor cu cele mai misto trupe de metal si nu numai.

Avem totusi si 2 reguli care trebuie respectate.

1. In primul rand trebuie sa stai in Bucuresti pentru cea mai mare perioada a anului. Asadar, daca esti student in Bucuresti, sau bineinteles locuiesti in capitala, te asteptam in divizie.

2. Limita minima de varsta este de 18 ani!

>>INSCRIE-TE AICI!!!<<

Hai sa fim colegi!

Echipa METALHEAD



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: