Teaserul cu fragmente din piesele noului album E.M.I.L., I M E N S, deja online

de Maria Galea

Teaserul cu fragmente din piesele noului album E.M.I.L., I M E N S, deja online


Teaserul cu fragmente din piesele noului album E.M.I.L., I M E N S este deja online.

Teaserul contine fragmente din toate cele 12 piese ale celui de-al patrulea disc al formatiei: https://www.youtube.com/watch?v=dcCLkKVrZqI.

I M E N S este distribuit de Universal Music Romania, produs de Marius Costache / Studio 148 si va fi lansat in data de 6 iunie, la Colectiv.

Producatorul albumului, Marius Costache / Studio 148 spune ca E.M.I.L. vine acum cu un sound mai greu si definit, modern si actual, dar pastreaza din elementele deja clasice trupei. S-a incercat gasirea unor sunete si texturi diferite pentru fiecare piesa in parte, precum si crearea de stari si de momente speciale, incluzand elemente care nu se gaseau pana acum in muzica lor. Toate acestea, coroborate cu pastrarea unui numitor comun punk-rock.

“Daca mai era nevoie, auditia albumului I M E N S ne-a confirmat inca o data ca E.M.I.L. ramane aceeasi masina de hit-uri si refrene, cu o atitudine si o energie ce fac o formatie sa se evidentieze foarte clar in scena actuala. Suntem siguri ca acest nou album al trupei va avea un impact major asupra fanilor vechi sau noi ai genului si va ramane in cartea de istorie a punk-rock-ului romanesc”, spune Vlad Busca, de la Universal Music Romania.

I M E N S va fi disponibil la concertul de lansare, din 6 iunie, de la Colectiv, urmand ca Universal Music Romania sa il distribuie totodata, in format fizic si digital, la retailer-ii clasici (Carturesti, Media Galaxy si alte magazine de specialitate), in magazinele online (Getmusic.ro, eMag.ro) si la nivel international, pe platformele digitale de download (iTunes, Amazon, Google) sau streaming (Deezer, Zonga, Google, Tidal, Spotify, Youtube).

Pretul biletului pentru 6 iunie este de 25 de lei, la presale (disponibil aici: http://smarturl.it/bilete-EMIL-imens), respectiv 30 de lei, la Colectiv, in seara evenimentului.

Mai multe amanunte despre acest eveniment, pe pagina de Facebook.

E.M.I.L. - living the good life provided by punk

Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe de punk-rock din Romania. Formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinesti), TopT (Buzau) si altele. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX.

Albumele lansate de trupa E.M.I.L. sunt: Cocktail Verde - martie 2003, Rom, Fum si Vanilie - noiembrie 2005 si Stiu, ti se pare absurd... - iulie 2009.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: