Ted Nugent: Jimi hendrix, Keith Moon si Bon Scott nu aveau pic de disciplina !

de Alin Pildner

Ted Nugent:  Jimi hendrix, Keith Moon si Bon Scott nu aveau pic de disciplina !



Artist controversat mai degraba datorita partidelor de vanatoare, cu care se mandreste online, decat datorita muzicii pe care o face, insa extrem de apreciat in anumite zone ale Statelor Unite, Ted Nugent si-a etalat, intr-un interviu recent, stilul de viata... sanatos.

Pornind de la o gluma pe care o tot repeta de prin 2002, "Jimi got high and Jimi is dead; I went hunting and I'm still Ted", Nugent a declarat, intr-un interviu recent acordat Penn's Peak Radio, ca disciplina aproape militara la care a fost supus in copilarie de catre tatal sau l-a facut sa stea departe de necazuri.
Ted ii arata cu degetul pe consumatorii de droguri si regreta disparitia unor mari legende ale rockului, precum Hendrix sau Bon Scott, acuzand lipsa acestora de disciplina.

In ciuda lansarii noului album, pe 8 iulie - "Shutup&Jam!", numele lui Nugent a fost legat, in ultima perioada, mai mult de uciderea unor animale, doar pentru distractie, si de reactiile asociatiilor de protectie de animalelor, decat de cariera muzicala.

Matt Sorum, fostul baterist Guns N Roses / Velvet Revolver, a acuzat public modul in care Ted se lauda cu animalele pe care le ucide: "Hey @tednugent u are a sick individual, u are smiling too much for killing this animal. Something wrong w u, poor kid... "

Interviul cu pricina poate fi ascultat mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: