Ted Nugent a primit bani pentru a nu canta la un concert in Texas

de Buvnitz

Ted Nugent a primit bani pentru a nu canta la un concert in Texas


Un oras din Texas a luat decizia inteleapta de a nu-l include pe Ted Nugent in lista artistilor care vor concerta pe 4 iulie - chiar daca asta inseamna sa-l plateasca pentru a nu participa.

Consiliul local din Longview, Texas a purtat negocieri cu Nugent pentru participarea la evenimentul anual programat pe 4 iulie. Ca urmare a unor 'factori cu privire la factorii de ordin social si muzical', acelasi consiliu a decis ulterior sa anuleze concertul muzicianului.

Un purtator de cuvant a declarat: 'Au decis ca nu vor sa mearga mai departe si ca Ted Nugent nu este un nume potrivit pentru acest eveniment. In acest punct am decis sa incheiem negocierile.'

Nugent a raspuns dur la anulare, mai ales ca negocierile erau in stadiu avansat. Pentru a rezolva cat mai usor aceasta problema, consiliul local i-a oferit suma de 16.250 de dolari - jumatate din banii pentru care artistul ar fi concertat. 'Consider ca aceasta este cea mai buna decizie, Nugent nu este o alegere potrivita.' a declarat primarul orasului.

Ted Nugent este cunoscut pentru viziunea sa politico-sociala extrema, in special politica condusa impotriva presedintelui Obama si a imigrantilor.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: