Thanatoschizo amana lansarea noului album

de Buvnitz

Thanatoschizo amana lansarea noului album


Lansarea lui Origami, al cincilea album Thanatoschizo, a fost amanata pentru luna ianuarie a anului viitor. CD-ul va fi lansat via Major Label Industries si este produs de chitaristul Guilhermo Martins si masterizat de Mike Jussila (Ram-Zet-Nightwish) in studioul Finnvox din Helsinki, Finlanda.

Potrivit unui comunicat de presa, noul album va contine piese extrase de pe albume precedente insa cu o alta abordare. Piesele mai heavy vor deveni mai acustice, experimentale.'

'In acest album veti descoperi o parte diferita a trupei, a fiecarui muzician. Veti intelege ca fiecare din nou a avut de parcurs o calatorie muzicala.' declara solista Patricia Rodrigues.

Origami ii va avea ca invitati pe Fadomorse (trupa portugheza ce imbina muzica folk cu momente clasice Frank Zappa) si Banda de Muzica de Mateus (un grup local de muzica brass). In plus albumul se va bucura de prezenta unor instrumente exotice.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: