The Amity Affliction anunta un nou single: "The Weigh Down" (video)

de Alin Pildner

The Amity Affliction anunta un nou single:



The Amity Affliction este o trupa de metalcore din Australia, formata in 2003. In present in compozitia trupei se afla: Ahren Stringer (vocal si bass), Joel Birch (vocal), Ryan Burt (tobe si percutie) si Dan Brown (chitara).

De-a lungul timpului, The Amity Affliction a lansat 4 albume: “Severed Ties” in 2008, “Youngbloods” in 2010 care a debutat pe locul 6 in topurile ARIA si “Chasing Ghosts” in 2012- locul 1 in Aria Top.

Anul acesta, pe 6 iunie, trupa a lansat cel de-al patrulea album, “Let The Ocean Take Me”, clasand deja in topuri single-urile “Pittsburg” si “Don’t Lean On Me”.

Piesa “The Weigh Down” a fost lansata luna trecuta si se bucura de nenumarate aprecieri din partea fanilor. Iar in prezent, single-ul se bucura de un videoclip dynamic, in accord cu ritmurile metalcore.
Daca in videoclipul anterior (“Pittsburg”) componenta preponderanta era apa, utilizand diverse mesaje subliminale, acum in “The Weigh Down” baietii de la The Amity Affliction folosesc focul ca prim – element.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: