The Bandits au lansat un single nou, 'Revolutia Iubirii'

de Cristi Nedelcu

The Bandits au lansat un single nou, 'Revolutia Iubirii'


Trupa timisoreana The Bandits a lansat single-ul cu numarul 6, piesa Revolutia Iubirii este o melodie care a fost realizata in pandemie, si care vorbeste cu umor despre o schimbare pe care o asteptam cu totii, dar intarzie sa apara.

“Suntem foarte aproape de lansarea primului nostru album, vor fi in total 8 piese, iar albumul se va numi Povesti din Pandemie. Au trecut 2 ani grei pentru toti artistii, 2 ani in care noi am fost pusi sa stam pe margine. Statul ne-a uitat de aceea si noi vom cauta metode prin care sa nu mai platim nimic statului din munca artistica pe care o vom presta in viitor. ” spune Razvan Munteanu – solist The Bandits

Muzica si textul apartin trupei, inregistrarea a fost realizata de Remus Gaspar(Jimmy), la studioul Music Hub TM, iar mixajul, masterizarea si videoclipul au fost realizate de Sorin Stroie, chitaristul trupei.

Trupa de rock The Bandits s-a nascut in plina pandemie si este alcatuita din

Sorin Stroie – chitara, Alexandru Munteanu - tobe, Tibor

Aranyi – bass, Francis Mozes - clape si Razvan Munteanu - voce.

Pana in prezent banditii au lansat piesele Taxe si Impozite, Era Digital, Baiat Talentat(alaturi de Tase Parvu), Tuica de Banat si In Gradina, iar in curand urmeaza alte doua melodii si albumul de debut.

https://www.facebook.com/TheBanditsRo

https://www.instagram.com/thebanditsmusic



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: