The Bandits revine cu noul single Galileo

de Cristi Nedelcu

The Bandits revine cu noul single Galileo


Trupa timisoreana The Bandits s-a lansat, in urma cu un an, prin albumul sau de debut Povesti din Pandemie, iar acum revine cu primul single de pe noul album, piesa Galileo.

Aceasta este o melodie compusa si produsa la Music Hub TM de catre membri formatiei Sorin Stroie (chitara), Francis Mozes (clape), Tibor Aranyi (bass), Alexandru Munteanu (tobe) si Razvan Munteanu (voce). Videoclipul piesei a fost realizat de Darius Istrate in timpul unei sesiuni de inregistrari la studio.

“Piesa Galileo este o oda rock adusa omului Galileo Galilei care a schimbat felul in care gandim in urma cu 500 de ani, un strigat de ajutor in aceste vremuri tulburi, catre o minte luminata care sa ne scoata din impas. Este prima melodie in care se canta bilingv, adica in engleza si in romana si este interpretata la voce de catre trei membri ai trupei si anume Sorin Stroie, Francis Mozes si Razvan Munteanu. Momentan, trupa lucreaza la cel de-al doilea album si se pregateste pentru concertele din vara.”

The Bandits e un proiect muzical nou, care a aparut in timpul pandemiei si stilul se incadreaza in zona balkan-rock cu influente de funk si electro. Sound-ul este unul vintage combinat cu elemente moderne, iar textele sunt presarate cu ironii.

“Noi ne-am compus si produs piesele singuri la studioul Music Hub TM, unde i-am ajutat si pe alti artisti sa-si produca propriile melodii, iar pe aceasta cale, dorim sa ii multumim lui Cristian Gunter, care ne-a gazduit studioul timp de 2 ani. Ne bucuram sa va anuntam ca vom colabora de anul acesta cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis, iar studioul se va muta si proiectul va continua la Casa Tineretului.”, declara Razvan Munteanu.

Mai jos puteti asculta noua piesa a trupei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: