The Darkness si Eurovision-ul

de Morrison

The Darkness si Eurovision-ul
Fostul frontman de la The Darkness, Justin Hawkins intra in cursa pentru Eurovision 2007, desi e constient ca asta ar putea insemna sa fii ridiculizat de milioane de oameni. Britanicii au aruncat in lupta nume cu greutate pentru aceasta editie a Eurovisionului - Hawkins se va intrece cu fostul membru East 17 Brian Harvey, dar si cu starul Atomic Kitten Garden Liz McClarnon.

Calificarile vor avea loc luna viitoare si vor fi televizate, peste 300 de milioane de telespectatori fiind asteptati sa isi voteze preferatul. Hawkins, desi favorit pentru a merge la Helsinki in mai, a declarat ca nu doreste sa relanseze cariera artistica si nici nu vrea sa castige respectul altor muzicieni.

`Ce as putea spera sa realizez din faptul ca devin ridicol in fata a milioane de oameni? Aproape orice fac vrea sa demonstreze probabil ca nu imi pasa` a spus Hawkins, care a parasit The Darkness in 2006.

Rockerul intentioneaza chiar sa poarte renumitul costum mulat cu care a devenit celebru: `O sa imi ia vreo doua luni sa imi indes fundul gras in el` a glumit Hawkins.

Colegul de breasla Morrissey s-a retras deja, motivul cel mai plauzibil fiind acela ca solistul a fost deranjat de modul in care se va desemna castigatorul votul publicului.

mihai miron, bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: