The Groovy Bastards lanseaza single-ul 'Check my brain'

de Andreea Gherfi

The Groovy Bastards lanseaza single-ul 'Check my brain'


„The Groovy Bastards” este o trupa tanara formata din cinci studenti ai sectiei de jazz- muzica usoara a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, trupa care abordeaza un gen jazz- fusion.

Membrii trupei sunt: Ioana Visinescu- voce, Andrei Balasa - chitara, Alex Musat- tobe, Leonard Croitoru- clape si Cristi Dragomir- bass.

„The Groovy Bastards” lanseaza primul single : „Check my brain”, single ce se va regasi pe viitorul EP pe care trupa il va lansa in 2017. Acesta poate fi vizionat pe canalul de Youtube al trupei: The Groovy Bastards

„Check my brain”- este o piesa despre diferenta de mentalitate dintre oameni, care pentru mine este de multe ori un lucru apasator. Neputinta de a trece peste orgolii si ideea de a te simti ciudat si diferit, chiar daca in sinea ta crezi ca esti nedreptatit si ca totusi ai dreptate in legatura cu diverse subiecte. Este ca o revolta asupra ascunderii sentimentelor. Suntem o generatie care se projeteaza prin indiferenta, ceea ce nu este un lucru tocmai bun. Acestea sunt lucrurile care m-au inspirat sa scriu aceasta piesa. si nu in ultimul rand iubirea si problemele care apar in orice relatie. ” ( Ioana Visinescu- voce)

Noul single „Check my brain”, poate fi auzit live vineri, 13 ianuarie 2017 la Arenele Romane, in cadrul evenimentului : „Sa nu spui ce ai facut aseara” al trupei Bosquito si sambata 14 ianuarie, la Beraria H, la „Revelionul Artistilor”, organizat de RoArt asbl.

„The Groovy Bastards”, au deja un bogat backround muzical prin numeroasele concerte pe care le-au sustinut si prin premiul publicului castigat la editia 2016 a Festivalului de Jazz de la Sibiu. Au sustinut recitaluri si la Festivalul de Jazz de la Targu Mures din 2016 si la Ruse Jazz Fest din Bulgaria , tot anul trecut, castigand simpatia publicului si mai ales a criticilor de specialitate.

https://www.facebook.com/TheGroovyBastards

https://instagram.com/thegroovybastards



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: