The Mono Jacks concerteaza in Club Mojo

de Buvnitz

The Mono Jacks concerteaza in Club Mojo

Seria de concerte OneDay Live Mojo Sessions continua miecuri, 9 decembrie, de la ora 21, in Club Mojo (Gabroveni, 14) cu The Mono Jacks.

The Mono Jacks sunt Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, voce), Dorian Cazacu (tobe) si Hasan Nabulsi (bas). Trupa a debutat anul trecut, la petrecerea de deschidere a clubului Control, a participat la festivalul Firefest si la ultima editie Underlondon.

Incadrati in curentul indie rock, cu influente Interpol, The Mono Jacks au afisat in concertele sustinute pana acum un sound inchegat, pasaje elegante, o prestatie live puternica si armonioasa, cu piese precum Maria si Push the Pedal. Trupa pregateste o sesiune de inregistrari in luna ianuarie, pentru a imprima cele mai noi compozitii.

www.myspace.com/themonojacks

OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical independent din Romania, un proiect independent si autofinantat de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat pana acum in doua directii: online, printr-un spatiu de upload (concept asemanator MySpace) unde sunt prezente astazi peste 70 de trupe romanesti, si prin realizarea compilatiei OneDay Mix, ajunsa anul acesta la a doua editie – o colectie de piese semnate de trupe nou-venite pe piata romaneasca, disponibila spre download gratuit pe site, si offline prin organizarea si promovarea de concerte live cu trupe autohtone si straine.

www.oneday.ro

Concertul incepe la ora 21. Biletele in valoare de 10 RON se achizitioneaza in seara evenimentului la intrarea in club Mojo (Gabroveni, 14).



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: