The Sixpounder canta pentru prima data in Romania

de Cristi Nedelcu

The Sixpounder canta pentru prima data in Romania


The Sixpounder, una dintre cele mai populare trupe din Polonia, vin pentru prima data in Romania cu ocazia unui show in cadrul Rock’N Iasi.

Trupa s-a infiintat in 2008 Wroclaw cu scopul de a crea un potent amestec de groove metal, metalcore si death metal melodic. The Sixpounder se poate lauda cu faptul ca este prima trupa de metal semnata de Universal Music Group Polonia, dupa ce vocalistul Filip Salapa a participat la prima editie a emisiunii Vocea Poloniei. Ca urmare UMG Polonia a lansat debutul The Sixpounder, intitulat “Going to Hell? Permission Granted!”.

https://www.youtube.com/watch?v=5J1yJbBocKw

Al doilea album al polonezilor, autointitulat, a fost lansat in 2013 si se remarca prin prezenta lui Peter de la Vader, a lui Vogg din Decapitated si a lui Jacek Hiro din Sceptic. In urma cu doi ani, trupa a lansat “True to Yourself”, mixat si masterizat de Daniel Bergstrand, cunoscut pentru colaborarile cu Dimmu Borgir, Behemoth, In Flames, Meshuggah, Decapitated si Soilwork. Cele trei albume ale trupei au fost primite cu mult entuziasm din partea fanilor si a presei.

https://www.youtube.com/watch?v=EHQR4SBDvLM

Trupa a plecat in turneu de-a lungul anilor prin Europa alaturi de Vader, Decapited si Acid Drinkers si a deschis concerte pentru Motorhead, Suicide Silence, Bullet for My Valentine, Mastodon, Skindred, At the Gates, Moonspell, Soilwork si multi altii, alaturi de participari la Wacken Open Air, Woodstock 2014 si 2017 samd.

In 2018, trupa a lansat trei piese pentru soundtrack-ului comediei poloneze “Gotowi na wszystko. Exterminator”. Filmul prezinta povestea unui trupe de metal dintr-un mic oras polonez si a fost lansat in Polonia si in cateva tari din jur.

The Sixpounder vor canta pentru prima data in Romania in cadrul festivalului Rock’N Iasi pe 20 mai.

Pagina oficiala de FB: https://www.facebook.com/TheSixpounder/

Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UC7gGjB3b_ifcuqT9WZyxMJQ

Merch oficial: http://thesixpounder.8merch.com/services/store



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: