THE STORY SO FAR lanseaza primul single nou in cinci ani

de Cristi Nedelcu

THE STORY SO FAR lanseaza primul single nou in cinci ani


THE STORY SO FAR lanseaza primul single nou in cinci ani. THE STORY SO FAR, o trupa proeminenta pe scena muzicii alternative, a revenit triumfator odata cu lansarea unui single mult asteptat, „Big Blind”. Aceasta ultima piesa, care a fost produsa si conceputa de Ben Hirschfield, marcheaza prima lor lansare de la albumul lor aclamat de critici, „Proper Dose”, din 2018. Demonstrand stilul lor distinctiv, noua piesa a trupei reafirma pozitia acesteia ca fiind una dintre cele mai importante trupe din scena metal alternativa.

THE STORY SO FAR va canta la Is For Lovers Festival in Iowa pe 19 august, inainte de a pleca in strainatate pentru a sustine BLINK-182 in viitorul lor turneu european.

Lansat prin Pure Noise, „Proper Dose” a aratat THE STORY SO FAR facand salturi creative indraznete, realizand in sfarsit discul pe care si l-au dorit-o mereu. Cu laude de la publicatii de specialitate precum Highsnobiety, Billboard, NME, Kerrang!, New Noise Magazine si multe altele, „Proper Dose” a fost unul dintre cele mai de succes discuri ale trupei pana in prezent, ajungand pe locul 1 atat in Topul albumelor rock, cat si in topul de albume alternative Billboard.

De mixarea materialului nou s-a ocupat Eric Valentine (THIRD EYE BLIND, QUEENS OF THE STONE AGE). „Proper Dose” a fost despre gasirea unui echilibru intre persoana care ai fost si persoana care vrei sa fii si arata trupa lucrand continuu pentru a obtine acest lucru. A fost un album cu adevarat curajos, genul de album care a demonstrat fanilor cat de departe a ajuns formatia, invitandu-i pe acestia sa faca parte din calatoria trupei.

THE STORY SO FAR este o formatie din Walnut Creek, California a carei baze a fost pusa in 2007. In acest moment trupa este formata din Parker Cannon (voce), Kelen Capener (bas), Kevin Geyer (chitara/voce), William Levy (chitara) si Ryan Torf (tobe).

Puteti asculta mai jos noul single.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: