The Winery Dogs - I'm No Angel (videoclip nou)

de Alex Warheart

The Winery Dogs - I'm No Angel (videoclip nou)


The Winery Dogs, supergrupul format din bateristul Mike Portnoy (ex-Dream Theater, Adrenaline Mob, Flying Colors etc), basistul Billy Sheehan (Mr. Big) si chitaristul Richie Kotzen (Mr. Big, Poison), a lansat videoclipul oficial al piesei I'm No Angel.

Albumul de debut al supergrupului a fost lansat in data de 23 mai 2013 in Europa si include nu mai putin de 13 piese, printre care si I'm No Angel, disponibila mai jos.

Discul cu titlu omonim a fost mixat de catre Jay Ruston, cunoscut pentru colaborarile sale alaturi de Anthrax, Adrenaline Mob, Stone Sour etc.

Stilul The Winery Dogs a fost descris de catre tobosarul Mike Portnoy astfel:

"Imaginati-va nume precum Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Cream si Grand Funk Railroad, toate cu sound-ul specific anilor '70, combinat cu cel modern de astazi, in genul Soundgarden, Alice In Chains, Black Crowes si chiar Lenny Kravitz. Este un mix din toate aceste trupe si in plus ii veti putea auzi pe Richie Kotzen si pe Billy Sheehan cantand asa cum nu au mai facut-o niciodata!"

Tracklist-ul pentru "The Winery Dogs":

01. Elevate
02. Desire
03. We Are One
04. I’m No Angel
05. The Other Side
06. You Saved Me
07. Not Hopeless
08. One More Time
09. Damaged
10. Six Feet Deeper
11. Criminal
12. The Dying
13. Regret


Videoclipul oficial al piesei I'm No Angel:



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: