Theatres Des Vampires isi inceteaza temporar activitatea

de Morrison

Theatres Des Vampires isi inceteaza temporar     activitatea
Formatia italiana de gothic metal Theatres Des Vampires a declarat ca este nevoita sa isi inceteze pentru un timp activitatea din pricina starii sanatatii solistei Sonya Scarlet.

Sonya a avut recent o cadere psihica din cauza stresului si a unor preobleme grave de familie. Momentan, nu isi poate planifica nicio activitate din pricina starii precare de sanatate. Suntem ingrijorati si ne este imposibil sa continuam fara Sonya. Speram ca fanii sa inteleaga de ce nu vom mai canta o perioada, spun componentii Theatres Des Vampires.

Cel mai recent material semnat Theatres Des Vampires s-a intitulat Anima Noir, album pe care formatia l-a prezentat astfel:

"Versuri romantice, voci lirice, orchestratie puternica, chitari si tobe in forta. Toate elementele pe care le iubiti la Theatres Des Vampires vor fi prezente in acest nou produs. Un sound modern si o productie ultramoderna care au necesitat sase luni de munca in studio, oferindu-va cea mai buna experienta a vampirismului, cu vocea incantatoare a stapanei cosmarurilor: contesa Sonya Scarlet".


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: