Three Days Grace intra in studioul de inregistrari

de Andreea Gherfi

Three Days Grace intra in studioul de inregistrari


Canadienii de la Three Days Grace vor intra in studioul de inregistrari in luna iulie pentru a pregati cel de-al saselea album din cariera lor, proces intrerupt de turneul european in care se afla acum formatia. Three Days Grace vor canta in premiera si la Bucuresti, in cadrul SHINE Festival ce va avea loc pe 30 iunie si 1 iulie la Arenele Romane din Bucuresti.

"We're starting recording in late July and we're probably going to take about six weeks, and so you know, by the end of the summer we'll be mixing and really gearing up for, you know, the tour and the release and everything," he said. "So I'd like to think that there will be new music by the end of the year. Can't guarantee that but we're in good scoring position to have a record in our pockets by fall."

Cel mai recent material de studio al trupei, "Human", a fost lansat in 2015 si a fost primul album la care au lucrat impreuna cu solistul Matt Walst, artist ce l-a inlocuit pe Adam Gontier in 2013.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: