Thy Veils - Wind Anywhere (videoclip nou)

de Buvnitz

Thy Veils - Wind Anywhere (videoclip nou)


A sosit momentul pentru Thy Veils sa dezvaluie publicului sau noul videoclip al piesei 'Wind Anywhere', de pe albumul "The Diaphanous Depressions", editat in anul 2002 de Nonnut Muzik. Videoclipul a fost inspirat de recentele fenomene meteorologice care au brazdat cerul oraului Timioara, este disponibil in format HD i poate fi urmarit pe mai jos.

In prezent, Thy Veils lucreaza la cel de-al 6-lea album de studio care se afla intr-un stadiu avansat de finalizare. Albumul, care va fi lansat oficial in aceasta toamna, surprinde evolutia formaiei Thy Veils spre o formula complexa, care cuprinde in abundena voci, intrumente de suflat, chitara, instrumente tradiionale cu corzi, tobe, percuii i ritmuri electronice. Albumul este inregistrat in studiourile DStudioPro i Consonance Studio din Timioara, i este produs de Daniel Dorobanu impreuna cu Dan Griober, redefinind esena trairii exprimate artistic de ansamblul Thy Veils.

Concomitent cu lansarea noului album, Thy Veils va susine in premiera un turneu naional de promovare al noului disc. Turneul va cuprinde principalele orae ale arii i va avea loc in luna octombrie, oferind o imbinare naturala intre dimensiunea muzicala i identitatea vizuala Thy Veils."



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: