Thy Veils anunta versiunea noua a piesei Immemorable si prezenta la Sziget Festival Budapesta

de Karneol Karneol

Thy Veils anunta versiunea noua a piesei Immemorable si prezenta la Sziget Festival Budapesta


Ansamblul timisorean Thy Veils a lansat piesa Immemorable, o versiune noua si extinsa a productiei cu acelasi titlu din 1999.

Vazuta ca o calatorie in memoria si mentalul colectiv, noua piesa gaseste grupul timisorean intr-o forma energica si aventuroasa.

Noul single reuneste pe Daniel Dorobantu (keys, productie), Manuela Marchis (voce), Radu Pieloiu (tobe & percutie), Vlad Sturdza (chitara), Alexandru Hegyesi (dulcimer, kantele) si Attila Lukinich (mixaj, mastering) in una dintre cele mai dinamice productii Thy Veils pana in prezent.

Asculta piesa AICI!

Nume pionier in muzica ambient din Romania, dupa primii 13 ani de activitate in care Thy Veils a fost un proiect exclusiv de studio, in ultimii ani sub acest nume s-au reunit nu mai putin de 10 artisti, creatia lor devenind tot mai sincretica si dinamica.

In prezent Thy Veils pregateste un nou video pentru Immemorable precum si cateva concerte printre care si un multimedia performance la Sziget Festival in Budapesta.

Fondat ca si proiect de studio in 1995 de catre Daniel Dorobantu, Thy Veils devine nume pionier in muzica de ambient din Romania. Pana in 2013 sunt produse 6 albume de studio, un disc DVD cu eseuri video non-narative, colaborari cu alti artisti, precum si muzica pentru film.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: