Tides From Nebula sustin doua concerte in Romania

de Buvnitz

Tides From Nebula sustin doua concerte in Romania


Onorandu-si promisiunea facuta in luna mai, una din cele mai titrate formatii de post rock ale momentului, Tides From Nebula revine in Romania pentru doua concerte in luna noiembrie.

Astfel, primul concert va avea loc joi, 17 noiembrie ora 22:00 in Cluj Napoca si va fi gazduit de clubul Euphoria Music Hall. In deschidere vor canta Alternativ Quartet din Cluj. Open doors 21:00.

Al doilea concert Tides From Nebula va fi sustinut in Bucuresti, vineri, 18 noiembrie, orele 20:00 in clubul Kulturhaus. Open doors 19:00.

Trupa poloneza se afla in turneu european de promovare a noului album ‘’Earthshine’’. Turneul include, pe langa Romania, tari ca Grecia, Franta, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria si Cehia.

Earthshine, noul album Tides From Nebula se gaseste deja in toata Europa prin Casa de Discuri Mystic Productions iar fanii si criticii sunt deopotriva entuziasmati si se intrec in a-i acorda cele mai mari calificative.
De curand, trupa a concertat in Europa in deschidere pentru Riverside, ocazie cu care i-au convins si pe cei mai sceptici dintre rockeri, multi dintre ei placandu-i chiar mai mult decat pe colegii lor de scena.

Earthshine a fost produs de legenda filmului si a muzicii, Zbigniew Preisner,cel care este “responsabil’” si pentru aranjamentele orchestrale de pe cel mai nou material David Gilmour dar si pentru colaborarile sale cu prestigiosi regizori precum Krzysztof Kielowski sau Francis Ford Coppola.

“Colaborarea cu acest mare artist a adus o noua perspective asupra compozitiilor noastre,experienta nepretuita pe care o are Preisner imbogatindu-ne ca muzicieni” declara chitaristul trupei, Maciej. In acord cu conceptul noului album, discul este prezentat intr-un superb digipack complet reciclabil.

Pretul biletelor va fi de 35 RON in presale urmand ca in ziua concertelor ele sa poata fi achizitionate la pretul de 40 RON.

Biletele vor fi disponibile in reteaua Biletoo.ro, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor si online pe biletoo.ro si blt.ro.

Evenimentul este o productie Twin Arts. Pentru mai multe detalii si update-uri, intrati pe www.twinarts.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook