Times of Need trupa castigatoare Jaxx Rock Battle 2014 Acustic Edition

de Karneol Karneol

Times of Need trupa castigatoare Jaxx Rock Battle 2014 Acustic Edition


Time of Need este trupa clujeana care a castigat concursul "Jaxx Rock Battle", la Garajul cu rock, concurs dotat cu premii de 1000 de euro net, ore de studio si pachet PR. Partener al evenimentului, clujulcultural.ro a oferit premiul secundar constand in pachet PR timp de 1 an trupei castigatoare. Lets rock!

Trupa Times of Need este singura trupa de Southern Rock/Metal din Romania si a fost infiintata la mijlocul anului 2013 de catre Feri Kilin – chitara, zis si Mrr Proper (ex - Delyr si Truda), impreuna cu Adrian Turcu bass (ex - Betrayer) . Line-up-ului i s-a alaturat Razvan Usineviciu, vocal (Remakers) si Alin Baietan la tobe iar dupa doar cateva repetitii era evident ca exista "chimie" intre cei patru membri, care au gusturi muzicale asemanatoare. Muzica este extrem de energica si "in your face", dar in acelasi timp matura, mentinand un "vibe" pozitiv, influentele fiind in mare parte de peste ocean. "Backbone", primul single Times of Need a aparut pe 26 august 2013, scoate in evidenta partea neconstructiva a concurentei dintre trupele romanesti si va fi inclus pe primul disc cu acelasi nume care va fi lansat in curand. in 15 octombrie 2013 a aparut si primul videoclip tras in studio pentru piesa “Liar”.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: