Tinerii cheltuie mai multi bani pe concerte decat pe CD-uri

de Morrison

Tinerii cheltuie mai multi bani pe concerte decat pe     CD-uri
Will Page, specialistul in economie al PRS, a publicat un studiu prin care arata ca adolescentii, in special cei din Marea Britanie, cheltuie anual mai multi bani pe concerte live decat pe CD-uri.

Desi ar putea parea ilogic, intrucat acestia ar trebui sa asculte mai intai muzica pentru a lua parte la concertele formatiilor preferate, se pare insa ca asa stau lucrurile.

In anul 2008, s-a inregistrat o dezvoltare semnificativa a industriei de concerte si evenimente live, arata Will Page, care demosntreaza acest lucru prin statistici. Anul acesta, spune specialistul, in ciuda crizei economice, festivalurile care reusesc sa aduca nume mari pe afise vor avea si mai mare succes fata de anul trecut, mai spune acesta.

De partea cealalta, industria CD-urilor inregistreaza o adevarata criza, agravata de concurenta internetului.

Promoter-ul Stuart Galbraith intareste afirmatiile lui Page, dand exemplu cazul recent al lui Michael Jackson, care a reusit sa vanda 800.000 de bilete la concertele din viitorul sau turneu.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: