Tommy Lee a lansat videoclipul NSFW "Bouncy Castle"

de Cristi Nedelcu

Tommy Lee a lansat videoclipul NSFW


Tommy Lee ne-a starnit interesul cu teaseruri video lansate in ultima saptamana pentru videoclipul sau nou „Bouncy Castle”. Videoclipul, care contine animatii realizate de Smearballs, ni-l prezinta pe Tommy in diferite ipostaze facand ravagii intr-o camera de hotel, iar pe coloana sonora se aude tot Tommy batand la tobe. Video-ul este format din 15 secunde de imagini si sunet care se repeta pe parcursul a 5 minute si 58 de secunde. Exista o restrictie de varsta pe Youtube pentru vizualizarea videoclipului.

In timp ce Lee este cunoscut in mare parte pentru rolul sau din trupa Motley Crue, de-a lungul anilor acesta a fost recunoscut si pentru alte aspecte ale vietii sale intime, lucru care apare destul de explicit in noul sau video. Lee a avut chiar un rol in miniseria Pam & Tommy (de fapt partile sale intime) la inceputul acestui an si a primit destul de multa atentie mai tarziu in cursul anului, cand a postat o fotografie nud pe retelele de socializare.

In acest videoclip, exista mai multe variante ale tobosarului Motley Crue. Tommy apare purtand o casca in forma de organe intime in timp ce sparge un televizor. De asemenea acesta apare intins pe o canapea cu un sarpe urias care se ridica dintre picioarele sale.

Alti „Tommy” din videoclip includ un Tommy minotaur, un Tommy cantand la tobe, un clovn Tommy cu un rezervor de heliu, un Tommy intr-un scutec si un Tommy intins pe pat cu o femeie imbracata in bikini care sare pe el. In plus, exista o minge uriasa de Tommy posedati care se rostogoleste pe hol afara. In clip mai apar cativa Tommy fara cap atarnati de tavan ori care ies dintr-un semineu si se tarasc pentru a scapa de haos.

In timp ce Lee picteaza cu siguranta o imagine pe care nu o veti uita curand, piesa este foarte reusita combinand ritmurile rock ale lui Tommy cu drum'n'bass.

Puteti viziona mai jos noul videoclip al lui Tommy pentru „Bouncy Castle”, insa acesta are restrictii de varsta si trebuie sa va logati pentru a confirma varsta .



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: