Toulouse Lautrec lanseaza albumul "A fost sau n-a fost' printr-un turneu national de promovare

de Cristi Nedelcu

Toulouse Lautrec lanseaza albumul


Albumul "A fost sau n-a fost" este productia din pandemie a trupei Toulouse Lautrec. Este un album scris organic, precum un film care se desfasoara in fata ochilor, ca o realitate ce odata depasita isi pune la indoiala adevarul propriei existente. Au fost sau nu au fost acesti ani din urma? Ni s-a intamplat cu adevarat tot ce ni s-a intamplat, am fost noi aceia sau nu?

Albumul beneficiaza de un turneu national de promovare care va cuprinde urmatoarele concerte:

pe 2 februarie la Legend Pub in Iasi
pe 3 februarie la Beraria Valhalla din Bacau
pe 4 februarie la Daily Pub in Galati
pe 10 februarie la Oldies Pub in Sibiu
pe 11 februarie la club D’arc in Timisoara
pe 22 februarie la Expirat in Bucuresti

Biletele pentru evenimente sunt disponibile pe iabilet.ro aici.

Asa cum intotdeauna au zis Toulouse Lautrec la lansarea albumelor lor: "Acesta este un album precum viata. A fost sau n-a fost? este un album care te poarta prin stari diferite, este o intrebare dar este si un raspuns la diferite trairi din viata individului, din viata fiecaruia dintre noi. "Concluzia a fost: de azi e weekend si a fost toata viata, until the end."

Textul "Vecinul", atasat acestui album este un scenariu pe care vocalul trupei l-a scris in 2015. Textul este unul complementar albumului si a fost atasat pentru ca vecinatatea este un fenomen de care ne-am lovit in ultimii ani atat din punct de vedere individual cat si national. Textul functioneaza in sine dar tine si de un trecut subiectiv si de relatia dintre oameni cu tot ce-i face diferiti pana la conflict sau asemanatori pana la empatie si dragoste.

Asadar avem, la fel ca in campaniile publicitare, doi intr-unul. Avem un album care vorbeste in mod complex despre dragoste, singuratate si societate dar si un text care vine in completare, abordand problema sanatatii mintale si a vietii in societate sau in afara ei.

Despre Toulouse Lautrec

Exprimandu-se lejer in engleza, franceza sau romana, Toulouse Lautrec au facut de la bun inceput deliciul topurilor indie, multe din piesele lor ajungand pe locul 1 la radiouri de profil – poate ati auzit „Te spun”, „Yesman” sau „Domino”. Au cantat la multe festivaluri de muzica, au imbogatit sonor festivaluri de film si de literatura (din Ungaria, Polonia si Germania). Insa loc pentru muzica lor este oriunde: formatia a cantat intr-o masina, la premiera unor filme, in padure, sali de opera, galerii de arta, intr-o ambulanta, pe o masina de pompieri sau chiar si pe un vapor.

Toulouse Lautrec inseamna:

Catalin Rulea - Vox, Guitar, Piano
Bogdan Dragomiroiu - Drums
Calin Radu - Bass
Alex Costan - Guitar

Toulouse Lautrec – A fost sau n-a fost se poate asculta mai jos.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: