Trei rockeri romani se spala de pacate in "Jesus Christ Superstar"

de Alin Pildner

Trei rockeri romani se spala de pacate in


Trei rockeri de seama ai Clujului au acceptat rolurile operei rock realizate pentru prima data in 1970, de catre Andrew Lloyd Webber si Tim Rice, participand, in acest fel, la Zilele Culturale Maghiare.


Spectacolul actual, al regizoarei Jancso Hajnal ii prezinta pe Andy Ghost, solistul trupei Altar in rolul lui Herod, pe Dudu Isabel ( Vespera ) in rolul lui Iuda, pe Razvan Krivach interpretandu-l pe Iisus, rolul lui Petru ramanandu-i lui Tiberiu Simu.

Cei care au ratat premiera de aseara, mai pot vedea show-ul in data de 24 august, la Casa de Cultura a Studentilor, din Cluj Napoca, spectacolul fiind realizat de Asociatia Jancsi Noemi, un proiect de cultura, arta si caritate.


Mai jos puteti urmari prezentarea evenimentului, asa cum a fost redata de TVR, precum si un fragment din prestatia extraordinara a lui Ted Neeley, din 2006, definitorie pentru succesul productiei care se pune in scena de aproape 45 de ani.






Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: