Trent Reznor discuta orientarea catre muzica electronica

de Ana-Maria Gavrila

Trent Reznor discuta orientarea catre muzica electronica


Frontmanul Nine Inch Nails, Trent Reznor, a suprins scena muzicala cand a anuntat ca trupa sa pregateste un nou material. "Hesitation Marks" va fi lansat anul acesta pe data de 3 Septembrie, iar fanii au putut asculta deja trei dintre piesele noului album: "Came Back Haunted", ce a aparut acum cateva saptamani, precum si doua premiere live - "Find My Way", din cadrul concertului din Japonia, si "Disappointed" in Coreea de Sud, ambele de saptamana trecuta.

Inca de la "Came Back Haunted" fanii si-au putut da seama ca single-ul marcheaza o alta directie muzicala fata de albumul anterior, "The Slip" (2008). "In ceea ce priveste acest nou material, nu am hotarat imediat ca va suna intr-un fel sau altul", spune Reznor, "m-am concentrat mai mult asupra procesul de scriere in sine si piesele au inceput sa capete sens. Stilul albumului este in esenta electronic. Mi se pare mult mai interesant decat zgomotul tobelor din "The Slip", albumul precedent, pentru care am vrut acea tenta de muzica de garaj."

Nine Inch Nails urmeaza sa concerteze in aceasta seara in cadrul festivalului Lollapalooza 2013. Trupa se afla in turneul de promovare a noului album.

Mai jos puteti urmari inregistrarea concertului din Japonia:
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: