Tribulation lanseaz un EP in Decembrie si un album in Ianuarie

de Cristi Nedelcu

Tribulation lanseaz un EP in Decembrie si un album in Ianuarie


Suedezii de la Tribulation, pe care ii vom vedea cu Insomnium pe 22 Martie in club Quantic din Bucuresti se pregatesc sa lanseze 2 materiale discografice.

Primul va fi un EP intitulat Lady Death. Mai jos aveti artwork-ul si tracklist-ul acestuia. EP-ul va fi lansat pe 22 Decembrie.

Ulterior, pe 26 Ianaurie acestia vor lansa si un nou album intitulat Down Below, deci vor ajunge la Bucuresti cu cateva piese noi.

Poze Poze pentru articole - Tribulation

Tracklist:

Side A

1. Lady Death (album track)

Side B

1. Skarselden (non-album piece)

Asadar, pe 22 Martie, in Quantic ne vedem cu Tribulation si Insomnium.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 89 Lei Golden Circle, in faa scenei - primele 200 de bilete

- PRESALE: 70 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle, in faa scenei - pana pe 1 februarie

- PRESALE : 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in faa scenei - pana pe 22 martie

- LA INTRARE: 90 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle, in faa scenei - in limita locurilor disponibileDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook