Trofeul Club A - Central Warehouse, Luni la Teatru, Paradox si Ulise

de George Lazar

Trofeul Club A - Central Warehouse, Luni la Teatru, Paradox si Ulise


Marti, 13 martie, ora 19:00 Trofeul Club A - Avanpost Rock continua competitia cu trupele: Central Warehouse, Luni la Teatru, Paradox, Ulise

Trupa castigatoare a Trofeului Club A, care va fi aleasa conform votului juriului va urca pe una dintre scenele EXIT Festival 2012! Publicul care voteaza in club in seara concertului poate castiga tricouri, vouchere, carti iar la sfarsitul competitiei, prin tragere la sorti, doua bilete la EXIT Festival. Cei ce voteaza online vor castiga prin tragerea la sorti, saptamanala, un card de participare pentru toate concertele din Club A in 2012.

Central Warehouse este o trupa care abordeaza, pur si simplu, genul “Rock ” intr-o maniera ‘N’ Roll”. Membrii ei, sau angajatii depozitului cum ar fi mai corect, si-au inceput activitatea in liceu, in anul 2006, si-au ales numele intr-un mod inedit (de pe un gard) si au inceput sa cante mai serios la sfarsitul anului 2009. Formatia a sustinut concerte in cluburile din Bucuresti, iar la aparitii notabile mentionam: Festivalul Club A 2011, Tonomatul DP2, Concert in Otopeni in deschiderea Compact si Iris. Dupa cateva schimbari in formula, trupa revine la formula de 4 membri, dupa participarea la preselectia concursului Trofeul Club A in format trio. In Central Warehouse “lucreaza”:

Alecsandru Vasiliu – Voce
Paul “Panti” Dragusin – bass/clape/backing vocal
Tibi Ionescu – chitara/backing vocal
Rares “Reez” Branzoi – Tobe

Luni la Teatru este o trupa de rock alternativ.

Componenta trupei:
Postolache Radu - Vocal, Acoustic guitar
Ionut „John" Mititelu (Butterflies in my Stomach) - electric guitar
Ghiuta Dorin - Keyboard, Backing vocals
Asofiei Dan - Drums, Backing vocals
Bogdan Liviu - Bass

Background(in deschidere la): Luna Amara, Byron, The Amsterdams, Rava, etc.

Au concertat in mai multe cluburi din tara precum: Bacau(The Stage, Subway, Vial Caffe, etc.), Iasi(Dublin, etc), Suceava(Vox, BRC fest), Galati(Zodiar)

Trupa Paradox s-a nascut la finalul anului 2009, la initiativa celor doi prieteni pasionati de chitara : Tibi Galea si Razvan Calcan. In scurt timp li s-au alaturat pe rand si restul membrilor. Desi trupa a suferit mici modificari de componenta, in formula actuala, cu Vlad Bazaran la tobe, Stefan Cacior la bass si Vlad Cristea – voce, cei doi chitaristi Tibi si Razvan simt ca sunt pe un drum bun.

Pentru Paradox, anul 2010 a fost foarte important, fiind anul de debut al trupei pe scenele live din Bucuresti. Pe langa invitatiile de a canta la diferite concerte, anul 2010 a fost marcat de un eveniment important pentru trupa prin castigarea preselectiei pentru deschiderea festivalul OST Mountain 2011.

Paradox canta compozitii proprii, una dintre melodiile cele mai cunoscute este „Monster", melodie care a si fost prezenta timp de 11 saptamani in 2010, la RomTop / CityFM.

Anul 2011 a inceput in forta pentru trupa, cu multe aparitii live anuntate in programul lor: Concerte in Bucuresti in cateva cluburi, la Padinafest impreuna cu Vita de Vie, Stillborn, Travka, participarea la concursul Imagine Romania si calificarea in faza finala de la Sibiu.

Componenta actuala a trupei este:
Tibi Galea – chitara lead
Razvan Calcan- chitara
Stefan Cacior – bass
Vlad Bazaran- tobe
Vlad Cristea- voce

Din trupa au mai facut parte in trecut : Radu Paraschiv – bass si Alex Popescu – tobe.

Retea sociala: https://www.facebook.com/ParadoxTrupa

Ulise este o trupa de rock alternativ din Bucuresti din care fac parte Dan Stoica (chitara/voce), Ionut Gagu (bas) si Catalin Fuioaga (tobe). Cei 3 lucreaza la doua serii de piese care exista in stare bruta si care sunt grupate sub numele de revers si celelalte 8. Din revers exista cateva inregistrari pe youtube si pe pagina de Facebook a trupei.

Istoricul relevant al trupei este scurt. Ulise a inceput sa cante atunci cand Catalin Fuioaga s-a alaturat lui Dan Stoica si Ionut Gagu. Timp de un an, Andra Stan a fost basista trupei, insa a fost inlocuita de Ionut Gagu la sfarsitul verii lui 2011.


Ulise a avut prima serie de concerte (primavara/vara lui 2011) in cluburile Wings, Club A, Underworld, The ARK etc. - singuri sau in deschiderea unor formatii mai mari si se pregateste, intr-o echipa mai scurta, sa se intoarca pe scena cu bucati din revers si celelalte 8.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: