Trooper anunta programul concertului simfonic din 19 noiembrie

de Cristi Nedelcu

Trooper anunta programul concertului simfonic din 19 noiembrie


Pregatirile sunt in plina desfasurare pentru concertul Trooper Simfonic care va aniversa cei 28 de ani de cariera pe care trupa i-a implinit recent. Acestia au declarat ca show-ul pe care il pregatesc pentru scena Salii Palatului este cel mai mare pe care l-au sustinut vreodata in aceste aproape trei decenii. Alaturi de cei cinci membri Trooper, vor urca 50 de muzicieni profesionisti ai Orchestrei Simfonice Valahia, dirijata de Virgil Petanca, si o serie de invitati speciali, printre care si tenorul Alin Stoica.

Repetitiile pentru concertul de duminica, 19 noiembrie, de la Sala Palatului au inceput din plin inca din weekendul precedent evenimentului. Dupa ce au studiat partiturile timp de luni de zile, muzicienii din orchestra s-au intalnit cu trupa pentru a pune la punct toate detaliile celor 15 piese din setlist, care vor asigura un show complet de doua ore. Toate cantecele au fost special reorchestrate, iar pentru acest eveniment se lucreaza de aproximativ 10 luni pentru ca totul sa fie la superlativ. Printre cele 15 titluri, fanii vor regasi hituri cunoscute din repertoriul trupei, precum si unele piese grele si lungi care nu isi gasesc de regula locul in setlist-urile concertelor Trooper.

„Dupa ce am incheiat primul weekend de repetitii cu orchestra pot spune ca lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Am pregatit un setlist fenomenal. Nu imi vine nici mie sa cred ca au fost acceptate toate piesele astea! Pe 19 noiembrie o sa fie o nebunie mare la Sala Palatului”, a declarat Alin Coiotu’ Dinca entuziasmat dupa una intre repetitiile pentru concert.

Pentru ziua de duminica, 19 noiembrie, trupa si organizatorii anunta programul de desfasurare al serii si roaga spectatorii care si-au achizitionat bilet sa isi rezerve suficient timp pentru a ajunge la locatie, pentru parcare, lasarea hainelor la garderoba astfel incat sa se asigure ca sunt punctual in incinta Salii Palatului la 19.30, ora de incepere a concertului.

Program

17.30 – Meet & Greet

18.15 – Open doors

19.30 – Trooper Simfonic

Posesorii de bilete Meet & Greet vor avea acces la sesiunea de autografe si fotografii cu trupa programata sa inceapa la 17.30 si care va dura 45 de minute. Atat organizatorii, cat si trupa, au rugamintea ca cei care detin astfel de bilete si doresc sa participe la sesiunea Meet & Greet sa ajunga din timp in locatia evenimentului, tinand cont de trafic, timpul de parcare s.a.m.d., deoarece timpul destinat acestei sesiuni nu va putea fi extind in cazul intarzierii.

Accesul publicului este permis incepand cu ora 18:15, iar spectacolul incepe la ora 19:30, astfel organizatorii recomanda sa alocati timp suficient pentru drum, parcare, acces, lasarea hainelor la garderoba si orice alte activitati ce premerg participarea la spectacol in sine, cu scopul intrarii in sala de spectacole inainte de inceperea actului artistic.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Accesul publicului dupa ora de incepere a spectacolului, asa cum apare tiparita pe bilet, nu este permis. Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului, adica la 19:30.

Neprezentarea la timp in scopul intrarii in sala de spectacole nu da dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.

Din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, organizatorii roaga spectatorii sa fie punctuali.

Bilete

Biletele se pun in vanzare pe IaBilet.ro, aici, la urmatoarele preturi:

VIP – 177,04 lei

Categoria 1 – 145,62 lei

Categoria 2 – 103,71 lei

Categoria 3 – 82,76 lei

Categoria Meet&Greet este sold out.

Un eveniment Kimaro Entertainment powered by Rock FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: