Trooper lanseaza clipul piesei "DANSUL CU FOCUL"

de Cristi Nedelcu

Trooper lanseaza clipul piesei


Trooper a lansat un videoclip pentru piesa - „DANSUL CU FOCUL”.

Coiotu’ a declarat: „Ne-am dorit inca de cand a fost lansat albumul 'X' sa filmam un clip pentru piesa care deschide discul. Nu am reusit sa gasim timpul necesar - am cantat foarte mult, lucram la un album nou, lucram la proiectul simfonic, avem multe planuri. Intr-un final am facut din nou echipa cu cei de la The Big Film si iata ca am reusit sa va oferim o noua poveste frumoasa. Ne-am folosit putin si de AI. Nu stiu daca a mai facut cineva in Romania pana acum asa ceva. Poate mai exista un clip pe undeva, insa eu nu il stiu. Pana in concertul simfonic de la Sala Palatului vom mai lansa inca doua clipuri. Nu va spun pentru ce piese. Mereu mi-a placut sa filmam clipuri si sa le dam drumul in lume dupa multi ani. Unul dintre ele o sa fie cu adevarat o surpriza. Am chiar si un clip Trooper filmat in 2008. Nu stiu cand il vom lansa. Inca ma gandesc. Revenind - urmariti 'Dansul cu focul'!”

Filmarile au fost realizate de Vlad Fuica, iar de regie si montaj s-a ocupat Alex Sava. Tot ei au lucrat si videoclipurile pieselor „Destin” si „Judecata”.

Cele mai iubite piese ale formatiei Trooper vor rasuna in ziua de 19 noiembrie 2023, de pe scena Salii Palatului, intr-un concert prezentat de Rock FM. Fanii formatiei vor avea ocazia de a-si urmari trupa favorita intr-o varianta acompaniata de o orchestra formata din 50 de persoane. Primul proiect simfonic al celor Trooper a avut loc in 2009, cu ocazia lansarii albumului „Vlad Tepes - Poemele Valahiei”, insa intr-o formula mult mai restransa fata de ceea ce va insemna concertul pe care influenta formatie romaneasca de rock il va pune in scena in al 28-lea an de activitate.

In cei 27 de ani de activitate, Trooper a lansat zece albume de studio, a cantat pentru mai mult de 900.000 de oameni, in peste 950 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy etc.

Puteti accesa pagina de Facebook a formatiei aici si de Instagram aici.

Vizitati site-ul trupei aici.

Mai jos puteti asculta piesa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: