Trooper lanseaza clipul piesei 'Strigat' varianta inclusa pe 'Strigat: Best of 2002 2019'

de Cristi Nedelcu

Trooper lanseaza clipul piesei 'Strigat'  varianta inclusa pe  'Strigat: Best of 2002  2019'


Single-ul 'Strigat' a fost lansat in 2002, cu doar cateva luni inainte de aparitia albumului ' Trooper I'. 'Strigat' a ramas de atunci una dintre piesele etalon din discografia Trooper.

Pentru lansarea materialului 'Best of', piesa a fost reinregistrata. De masterizare s-a ocupat Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation). Incepand de astazi, 'Strigat' are si videoclip. La videoclip a lucrat o echipa formata din Radu Visan, Ionut Marius si Alexandru Mocioi.


Dupa noua albume de studio lansate in decursul a 17 ani, Trooper pregateste lansarea unui material 'best of'. 'Strigat: Best of 2002 – 2019' va aparea in format dublu CD, dublu vinil si digital. Cele 17 piese alese sunt remixate si remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) in studioul in care a fost lucrat si 'Stefan cel Mare – Poemele Moldovei'. Majoritatea materialului a fost reimprimat, pentru a avea uniformitate si o calitate superioara a sunetului. Coperta albumului este lucrarea 'The vision of death' a lui Gustave Dore, gravura realizata in 1868. Trooper a obtinut toate drepturile pentru folosirea imaginii.

Disc 1

TARI CA MUNTII

OLD SCHOOL, BABY

DOUa ROTI

SOLII TURCI

CORUPTIA UCIDE

VLAD TEPES

DOAR A MEA

TREC ANII

O VIATA ESTE PREA MULT

Disc 2

DESTIN

STRIGAT

IN ZIUA A OPTA

ANUL SARPELUI

VOODOO

JUDECATA

LICEUL CIMITIR

NU MAI CONTEAZA

AMINTIRI

Coiotu’ a declarat: 'Am lansat primul album in 2002. De atunci am traversat anii prin mai multe generatii de ascultatori. O generatie se schimba cam la sapte ani. Prin urmare, am considerat ca a sosit momentul sa lansam o colectie 'best of', asa cum o vedem noi dupa atata vreme. Noua albume de studio inseamna ceva. Ne-am pus pe remixat si remasterizat, pentru a le oferi prietenilor formatiei un material de colectie. Chiar asta o sa fie: un material de colectie. Esenta a tot ce este mai bun in discografia Trooper. Nu vreau sa spun cat de greu a fost sa alegem doar 17 piese din peste 100. Insa important este ca am ajuns toti sase la un numitor comun. Unele piese au fost reinregistrate in intregime, intrucat sursele initiale au fost pierdute.'

In luna septembrie Trooper pornesc turneul 'Strigat: Best of 2002 – 2019'. Peste 40 de orase se afla pe lista. Momentan, sunt anuntate primele 12 date. Cele mai iubite piese Trooper vor rasuna in fiecare oras: de la 'Strigat', 'Tari ca muntii' si 'Amintiri', trecand prin 'O viata este prea mult' si 'Trec anii', pana la 'Doua roti' si 'Destin'.

20 septembrie – Buzau

27 septembrie – Resita

11 octombrie – Iasi

12 octombrie – Suceava

26 octombrie – Constanta

01 noiembrie – Sibiu

02 noiembrie – Cluj

08 noiembrie – Baicoi

09 noiembrie – Rm. Valcea

15 noiembrie – Ploiesti

16 noiembrie – Alba Iulia

21 decembrie – Bucuresti

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat noua albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 750 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Deep Purple, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si pot fi achizitionate cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange, cu plata la sfarsitul lunii, sau ramburs, cu plata cash, prin Fan Courier, oriunde in tara si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Facebook – https://www.facebook.com/TrooperRocks

Site – www.trooper.ro

Instagram – https://www.instagram.com/trooperromania/

YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA

Bilete – https://www.iabilet.ro/cauta/?q=trooper



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: