Trooper va marca 28 de ani de activitate printr-un concert prezentat de Rock FM la Sala Palatului, pe 19 noiembrie 2023

de Cristi Nedelcu

Trooper va marca 28 de ani de activitate printr-un concert prezentat de Rock FM la Sala Palatului, pe 19 noiembrie 2023


Cele mai iubite piese ale formatiei Trooper vor rasuna in ziua de 19 noiembrie 2023, de pe scena Salii Palatului, intr-un concert prezentat de Rock FM. Fanii formatiei vor avea ocazia de a-si urmari trupa favorita intr-o varianta acompaniata de o orchestra formata din 50 de persoane. Primul proiect simfonic al celor Trooper a avut loc in 2009, cu ocazia lansarii albumului „Vlad Tepes - Poemele Valahiei”, insa intr-o formula mult mai restransa fata de ceea ce va insemna concertul pe care influenta formatie romaneasca de rock il va pune in scena in al 28-lea an de activitate.

„Este cel mai important concert Trooper pe care l-am pus in scena in toti anii de cariera. De 13 ani incercam sa aducem in fata voastra proiectul Trooper Simfonic, iar acum asteptarea a luat final. O sa fie o seara grandioasa pentru toti cei care vor participa la eveniment. Ne-am propus sa il filmam si sa il inregistram, ca sa ne asiguram ca acest moment extraordinar din istoria Trooper va ramane mereu cu noi. Sper sa ne fiti alaturi si de data asta - pentru cel mai ambitios proiect de pana acum”, a precizat Alin „Coiotu’” Dinca, solistul vocal al popularei trupe.

Trooper inseamna: Alin „Coiotu’” Dinca – voce, Aurelian „Balaurul” Dinca – chitara, Ionut „Oscar” Radulescu – bass, Cristian Oftez – chitara, Ionut „John” Covalciuc – tobe.

In aproape trei decenii de cariera, Trooper a lansat 10 albume de studio, a cantat pentru mai mult de 900.000 de oameni, in peste 900 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.

Biletele se gasesc aici.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: