Trupa ACT doneaza sange

de Morrison

Trupa ACT doneaza sange
Membrii formatiei Act ne-au transmis urmatorul comunicat:

Formatia ACT participa vineri, 10 aprilie, la o donare de sange in cadrul campaniei Salveaza viata de langa tine, ce va avea loc la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Demersul va fi sprijinit de Partida Rromilor, redactorii Radio Bucuresti ce vor dona sange, dar si de personalitati din viata politica sau artistica din Romania. Evenimentul are ca parteneri Crucea Rosie si Centrul National de Transfuzii.

Evenimentul face parte dintr-o campanie impotriva discriminarii interetnice, sprijinita de Primaria Municipiului Bucuresti.

"Stiu ca poate parea bizar sa vrei sa te implici intr-un eveniment cu sau despre romi, avand in vedere imaginea pe care o au oriunde in lume. Nu-mi place sa merg undeva in Europa si sa spun ca sunt roman, iar interlocutorul meu sa inteleaga <>. Este insa foarte important pentru noi si dorim sa luptam cum putem impotriva discriminarii interetnice sau de orice alt fel pentru ca aceasta este un pas spre NORMALITATE, in lume, dar mai ales in Romania, o tara a anomaliilor de tot felul, despre care vorbim pe larg in ultimul nostru album EXACT. Ii invitam pe toti sustinatorii acestei idei sa participe la aceasta campanie", spune George Costinescu, liderul trupei ACT.

Echipa ACT


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: