Trupa AP3 aduce idei ambitioase pe scena de rock romanesc

de Cristi Nedelcu

Trupa AP3 aduce idei ambitioase pe scena de rock romanesc


Trupa AP3 aduce idei ambitioase pe scena de rock romanesc. Infiintata de mai putin de un an, trupa AP3 promite sa starneasca valuri pe scena rockului autohton.

Nu sunt cuvintele noastre, ci ale solistului trupei, Victor Apetrei, care a declarat in exclusivitate pentru METALHEAD:

“Scopul nostru este de a aduce un suflu nou in scena de rock din Romania, nu atat prin abordari moderne ale muzicii de care ne-am indragostit, ci mai degraba printr-o reintoarcere la spiritul care ne tine uniti. Credem cu tarie ca sound-ul nostru inspira (si expira) autenticitate, fara a se rezuma la bifatul unor casute, iar ca aceasta cultura a rock-ului poate fi intretinuta doar prin sinceritate, emotie si prin cultivarea valorilor cu care ne mandrim!”

Trupa a fost infiintata la finele anului 2022, avand aceiasi membri in componenta si astazi:

Victor Apetrei – Voce

Alexandra Apetrei – Clapa

Eduard Angelo Stoica – Chitara solo

Bogdan Moraru – Chitara Bas

Alex Terbi – Tobe

In momentul prezent, dupa lansarea in luna Iulie a primului single, Nebunii Calatori, la radio si in social media, formatia este din nou in studio, de data aceasta pentru a lucra la o noua piesa, intitulata Ultimul Dans. Puteti afla mai multe despre lansarea acesteia pe pagina de social media a trupei.

Daca vreti sa ii ascultati live, aveti ocazia sa ii vedeti joia viitoare, 5 octombrie 2023, in True Club Bucuresti.

Evenimentul are intrare libera si poate fi accesat aici.

Ce urmeaza? Multe aparitii live, atat in Bucuresti, cat si in restul tarii, piese noi si originale, precum si aparitii la radio si in media. Asadar, daca iti place rock-ul pe bune si esti gata sa te alaturi unui spirit “mereu nemuritor”, urmareste in continuare Trupa AP3.

ROCK ON!!!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: