Trupa byron lanseaza un nou single, intitulat "Prea tarziu"

de Cristi Nedelcu

Trupa byron lanseaza un nou single, intitulat


Trupa byron lanseaza „Prea tarziu”, un nou single de pe urmatorul album de studio. Melodia beneficiaza de un lyric video produs de Laszlo Demeter, basistul trupei.

“Nu mai stiu al catelea val de covid era cand am scris ‚Prea tarziu’. Stiu doar ca aveam mult timp la dispozitie si nimic concret de facut. In plus incepusem sa anchilozez de la atata stat, iar asta m-a facut sa glumesc, spunand ca mai am putin si ma transform in statuie. De la gluma la cantec a fost doar un pas.“ declara Dan Byron, solistul trupei.

“Prea tarziu” este disponibila pentru streaming si download pe toate platformele de distributie digitala, aici.

Artwork-ul piesei este realizat de claparul trupei, 6fingers. Piesa este inregistrata si mixata la Unda Recording de catre Dan Georgescu si masterizata de catre Cristian Varga la MASTERvargas.

Pe 1 decembrie trupa byron aniverseaza 16 ani de existenta printr-un concert la clubul Expirat din Bucuresti. Biletele pentru concert s-au pus in vanzare aici.

byron inseamna:

Dan Byron – voce, chitara, flaut
Sergiu "6" Mitrofan – clape, chitara, voce
Dan Georgescu – chitara
Laszlo Demeter - bas
Andrei Ilie – tobe

Puteti viziona noul videoclip al trupei, mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: