Trupa Carousel a lansat un nou videoclip pentru piesa "Tradare"

de Cristi Nedelcu

Trupa Carousel a lansat un nou videoclip pentru piesa


Trupa Carousel a lansat un nou videoclip pentru piesa „Tradare”.

Carousel este o trupa de rock alternativ/metal/prog si multe alte influene depinzand de povestea pe care fiecare dintre piese o expune. Trupa s-a format in Noiembrie 2017 in Cluj-Napoca avand ca membri pe Davidoaie Miruna Elena la tobe, Tudor Bob chitara, Horia Ciogu bas i Cosmin Mariciuc fiind noul solist. In urma cu jumatate de an, baietii au fost nevoiti sa aduca schimbari in ceea ce priveste componenta trupei. Piesa a fost cantata la fiecare concert in vechea formula, iar versurile sunt compuse de Alex Lasc, membru care a plecat din tara, dar participa in continuare la procesul de creatie.

Din punct de vedere muzical Carousel cuprinde riff-uri de chitara puternice pe alocuri sau parti melodioase si spatiale, linii de bas dinamice peste care vin tobele balansate si in ritmuri compuse pe alocuri. Vocea variaza de la melodic curat la scream, toate aceste lucruri dand starea si firul epic care alterneaza. Un carusel muzical.

Tradare

Muzica tensionata de metalcore pregateste publicul pentru o poveste emotioneanta despre tradare. Dansatorii sunt prezenti in aceasta lume, exprimand prin expresii faciale si dans puterea colaborarii si a legaturii puternice dintre ei.

Mesajul videoclipului ar fi acela de a arata ca tradarea poate aparea din motive diferite i poate avea un impact devastator asupra relaiilor interumane. Utilizarea jocului de ah pentru a controla dansul subliniaza ideea ca unii oameni pot folosi tehnica de manipulare pentru propriile interese. In ansamblu, videoclipul ar transmite o puternica poveste emoionala care sa se potriveasca cu energia i tonul muzicii de metalcore.

Puteti gasi trupa pe Facebook aici.

Mai jos puteti viziona noul videoclip.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: