Trupa Claiming Apollo lansaeaza primul videoclip

de Cristi Nedelcu

Trupa Claiming Apollo lansaeaza primul videoclip


Trupa de rock alternativ Claiming Apollo isi face astazi debutul in online cu un videoclip neobisnuit. Realizat de regizorul Vlad Anitei, clipul piesei White Devil este creat ca trailer al unui film care inca nu exista.

Comentariu lucid la filmele politiste clasice romanesti, clipul reda atmosfera unui film noir, din care nu lipsesc scenele de bataie, comisarul corupt si chiar scena cu ciorba in bucataria tipica a apartamentului de bloc romanesc.

Piesa de la care a plecat ideea de policier noir, White Devil, spune povestea unei seductii in care pradatorul si prada ajung sa traiasca intr-o compatibilitate complice. Inspirata din viata personala a chitaristului Mircea Moroianu, White Devil este scrisa sub forma unei confesiuni. Pentru ca „destainuindu-te, faci primul pas spre schimbarea in bine”, spune Alex Nitu, vocalul trupei Claiming Apollo.

Filmat si regizat de Vlad Anitei, clipul a fost produs cu ajutorul echipei Parcfilm si are in distributie actori tineri titrati precum Iulia Mirica, Kat Grey si Eduard Burghelea.

Abandonand cliseul videoclipului clasic, regizorul a ales ca membrii trupei sa apara nu cantand, ci interpretand si ei alaturi de actori rolurile unei bande de delincventi urmariti de comisarul corupt.

Desi este un nume nou in peisajul muzical romanesc, trupa Claiming Apollo are radacini in trupe cu o bogata istorie, precum The Mono Jacks, Oliver, The Speakers sau Arashai.

Claiming Apollo sunt: Alex Nitu (voce, chitara), Mircea Moroianu (chitara), Iulian Stefanescu (bass), Dorian Cazacu (tobe).

https://www.facebook.com/ClaimingApollo/

https://www.instagram.com/ClaimingApollo/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: