Trupa clujeana Fittonia a lansat azi cel de-al cincilea single, numit "Empyro", impreuna cu un videoclip care poate fi vizionat pe YouTube.

de Cristi Nedelcu

Trupa clujeana Fittonia a lansat azi cel de-al cincilea single, numit


Trupa clujeana Fittonia a lansat azi cel de-al cincilea single, numit “Empyro”, impreuna cu un videoclip care poate fi vizionat pe YouTube.

Empyro este o piesa complexa si bogata in armonii care se imbina cu elemente de metal modern si pop. Chitarele se imbina foarte bine cu clapele, astfel oferind o baza foarte buna pentru a sustine performanta vocala, care reuseste sa iasa in evidenta in pofida compozitiei dense.

La voce exista o dinamica interesanta intre partile cantate clean, cu tenta clara de pop si partile de scream, oferind astfel un con- trast cat si o fereastra in influentele trupei. Piesa contine si un solo tehnic de clape, un lucru mai rar intalnit in muzica contempo- rana.

Versurile abordeaza problema razboiului, fie ca e vorba de unul interior sau exterior, lasand loc pentru fiecare ascultator sa isi formeze o interpretare personala.

Videoclipul face aluzie la existenta umana si la luptele din interio- rul fiecarui om. Protagonistii incearca sa cante piesa ignorand umbrele din spatele lor, insa ignoranta duce de fiecare data la inec.

Piesa Empyro este valabila pe toate platformele principale de streaming si o puteti asculta chiar acum mai jos in articol.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: