Trupa de rock / metal alternativ Marsquake lanseaza al treilea single, intitulat "In Cerc"

de Cristi Nedelcu

Trupa de rock / metal alternativ  Marsquake lanseaza al treilea single, intitulat


Trupa de rock / metal alternativ Marsquake lanseaza al treilea single, intitulat "In Cerc". Fiecare dintre noi ajunge in anumite parti ale vietii sa simta ca este blocat intr-un cerc vicios din care nu poate scapa deoarece de fiecare data ne mintim ca “acum o sa fie diferit”. Fie ca este vorba despre o relatie toxica, un job stresant sau orice fel de situatie care se repeta la nesfarsit si are consecinte negative, in momentul in care constientizam ca ne invartim in cerc simtim nevoia de a ne elibera, dorinta de a pleca si de a renunta la speranta ca lucrurile se vor imbunatati.

De foarte multe ori cand ne confruntam cu situatii grele, desi ne dorim sa fim ascultati, simtim ca traim intr-o “mare de surzi si muti” in care nimeni nu ne aude si nimeni nu vrea sa ne ajute. Astfel, prin versurile piesei In Cerc, Marsquake intruchipeaza un strigat dupa ajutor al unui om care se simte prea ametit ca sa se mai invarta.

Compozitia este semnata de membrii trupei, versurile fiind realizate de Andrei-Tiberiu Gird. Piesa a fost inregistrata in studioul Taine Multimedia, partea de mix si master fiind asigurata de Mihai Alexandru Dinca.

Gabi Neagu si Stefan Maidaniuc au infiintat formatia Marsquake in 2020. La scurt timp li s-a alaturat Romeo Unga la bas, iar Andrei-Tiberiu Gird a definitivat formula, dand voce pieselor deja compuse.

Genul abordat este un mix eclectic de rock alternativ in limba romana si influente post-grunge, metal si electro.

Provenienta numelui Marsquake reprezinta un fenomen nou descoperit si confirmat: prezenta cutremurelor martiene. O caracteristica a acestora este durata ridicata, fiind inregistrate seisme intense, cu o durata de peste o ora si jumatate; intensitate ce se regaseste si in muzica formatiei.

Marsquake inseamna:

Gabi Neagu - chitara
Stefan Maidaniuc - tobe
Romeo Unga - bas / synth / backing vocals
Andrei-Tiberiu Gird - voce

Materialul, in format digital, poate fi ascultat sau descarcat de aici.

Piesa se poate asculta mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: