Trupa E-an-na a lansat noul single 'Trecatoare"

de Cristi Nedelcu

Trupa E-an-na a lansat noul single 'Trecatoare


E-an-na a lansat noul single ‚Trecatoare’. Piesa face parte din urmatorul album al formatiei ‘Alveolar”, care se va lansa la inceputul lunii martie si va fi sustinut de un turneu national de promovare.

“Trecatoare exploreaza natura primordiala a omului, instinctul animalic care ne-a ghidat de-a lungul secolelor de evolutie, omniprezent oricand ne confruntam cu situatii dificile, care ne aduc la limita si ne incoltesc. Piesa descrie rascrucea atavistica dintre intuitia umana si cea animala, un punct crepuscular din care se intrevede o stare viitoare, care le succede pe cele doua. Aceasta cale de comunicare intre cele doua lumi ne permite sa ne intoarcem la radacini atunci cand situatia o impune, sa ne aratam coltii atunci cand ceva drag noua cere a fi aparat. In acelasi timp, e o recunoastere a faptului ca tocmai in aceste situatii ne aratam cu adevarat fata, dezbracand toate straturile care orneaza miezul fiintei, aratandu-ne natura ancestrala.” declara Andrei Oltean, solistul E-an-na.

Artwork-ul, mixul si masterul piesei sunt realizate de basistul trupei, Dragos Geomolean. Persoana ilustrata in vizualul cantecului este Ovidiu Ban, cofondatorul si chitaristul trupei.

Despre E-an-na

Exprimandu-se natural prin cantece de folk, modern metal si interpretari unice ale unor piese traditionale romanesti mai putin cunoscute, E-an-na au reusit sa adune o baza numeroasa de fani din toate colturile Europei. Au cantat la Wacken Open Air in 2017, au fost favoritii publicului la Eurovision Romania in 2022 si au ajuns in trending-ul romanesc de pe Spotify si Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, totalizand milioane de ascultari.

E-an-na inseamna:

- Andrei “Solomonar” Oltean - voce, fluiere, cimpoi

- Andrei Piper - chitara

- Dragos Geomolean - chitara bass

- Ioana Popescu - clape

- Ovidiu "Cio" Ban - chitara

- Paul Cristian - tobe

- Roxana Amarandi - voce, vioara

Puteti asculta noua piesa mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: