Trupa E-an-na lanseaza un nou single inspirat de ritmuri sud - americane

de Cristi Nedelcu

Trupa E-an-na lanseaza un nou single inspirat de ritmuri sud - americane


‘colo ‘mbia”, noul single E-an-na, vorbeste despre starea pe care o simt artistii atunci cand creeaza muzica. Cantecul va fi inclus pe viitorul album de studio al trupei - “Alveolar” - a carui lansare este programata pentru primavara anului viitor.

Piesa este disponibila pe canalul de YouTube E-an-na si pe toate platformele de distributie digitala.

“Dragostea noastra pentru muzica nu cunoaste granite. ’colo 'mbia este o piesa inspirata din ritmuri sudamericane, o explozie de viata si energie, descriind frenezia pe care o simtim atunci cand compunem si cantam. Muzica are puterea de a alunga durerea, de a te trezi si de a te face sa dansezi cu orele, fiind dependenta noastra nelipsita.” declara Ovidiu Ban, cofondatorul si chitaristul trupei.

Favoritii publicului la Eurovision Romania in 2022 au reusit sa ajunga in trending-ul romanesc de pe Spotify si Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, acumuland milioane de ascultari si un fanbase numeros.

Din 2020 trupa se decide sa sparga barierele muzicale lansand piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizeaza prin doua EP-uri fundamental diferite, lansate in 2021: Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care doreste sa transmita ca dragostea pentru muzica si arta nu trebuie cenzurata.

La sfarsitul lunii octombrie, formatia a lansat o campanie de crowdfunding pentru urmatorul lor album, programat sa apara in primavara anului viitor. In doar 48 de ore, acestia au primit donatii in valoare de 10.000 de lei, iar la finalul campaniei au atins targetul cu 220%.

E-an-na inseamna:
– Andrei “Solomonar” Oltean – voce, fluiere, cimpoi, acordeon
– Andrei Piper – chitara
– Dragos Geomolean – chitara bass
– Ioana Popescu – clape
– Ovidiu “Cio” Ban – chitara
– Paul Cristian – tobe
– Roxana Amarandi – voce, vioara

Piesa se poate asculta mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: