Trupa E-an-na lanseaza videoclipul piesei O, Romanita'

de Cristi Nedelcu

Trupa E-an-na lanseaza videoclipul piesei O, Romanita'


Odata cu incheierea turneului de promovare al albumului "Alveolar", E-an-na lanseaza videoclipul piesei ‚O, Romanita’.

"O, Romanita transpune ascultatorul intr-un peisaj mioritic, in care oamenii canta impreuna in mijlocul unui sat. Mi-am dorit sa fie cat mai realist, astfel incat treptat se aud batai din palme care cresc in intenistate, mimand un grup care incepe sa bata impreuna, dar si mai multe voci, trimise de fanii formatiei in urma unei invitatii deschise din partea trupei. Imi doresc foarte mult sa putem trai experienta candva sa cantam piesa in acest peisaj care mi-a aparut in minte"’ declara Ovidiu Ban chitaristul trupei.

Cantecul O, Romanita este extras de pe albumul "Alveolar", pe care formatia l-a lansat in aceasta primavara si care a beneficiat de un turneu national la care au participat mii de fani. Videoclipul piesei este o colectie de filmari care arata cum este viata artistilor in turneu.

Despre E-an-na

Exprimandu-se natural prin cantece de folk, modern metal si interpretari unice ale unor piese traditionale romanesti mai putin cunoscute, E-an-na au reusit sa adune o baza numeroasa de fani din toate colturile Europei. Au cantat la Wacken Open Air in 2017, au fost favoritii publicului la Eurovision Romania in 2022 si au ajuns in trending-ul romanesc de pe Spotify si Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, totalizand milioane de ascultari.

E-an-na inseamna:

- Andrei “Solomonar” Oltean - voce, fluiere, cimpoi
- Andrei Piper - chitara
- Dragos Geomolean - chitara bass
- Ioana Popescu - clape
- Ovidiu "Cio" Ban - chitara
- Paul Cristian - tobe
- Roxana Amarandi - voce, vioara

Mai jos puteti viziona noul videoclip al trupei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: