Trupa Familia Jeff lanseaza o noua piesa: "Aya-9", ce anunta urmatorul material

de Cristi Nedelcu

Trupa Familia Jeff lanseaza o noua piesa:


Piesa proaspat lansata a trupei anunta drumul spre viitorul EP, pe care se vor auzi atat „Aya-9”, cat si doua piese din cele mai recente concerte: „Remorca” si „5/4”.

„Aya-9” este o piesa energica ce transmite optimism, un manifest al curajului de a-ti urma chemarea indiferent de obstacole. FJ: „Odata cu piesa aceasta, ne-am repliat pe o alta poteca, spre un alt album.”

Piesa trupei Familia Jeff inspira si expira libertatea data de pasiunea in actiune, dupa mult timp „pe uscat”. „Aya-9” este o mica poveste despre curaj si determinare, si vine din inima unei perioade de izolare, ce venise la pachet cu un blocaj creativ. Cu toate acestea, transforma aceste provocari intr-un zvac sonor al dorintei de a reveni in forta.

Familia Jeff: „Aceasta piesa ne-a dat increderea ca lucrurile se pot intampla din nou cand investesti energie si lasi pasiunea sa te ghideze, chiar daca e intr-un mod diferit, si speram ca oamenii la care ajunge, sa poata simti acelasi lucru."

Urmareste Familia Jeff pe Facebook, Instagram si YouTube.

Pentru info sau colaborari, contacteaza Familia Jeff pe emailul familiajeffrock@gmail.com sau la telefon: 0751 070 021.

Ascultati noua piesa, mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: