Trupa Gri din Cluj Napoca a lansat single-ul intitulat "Nesigur"

de Cristi Nedelcu

Trupa Gri din Cluj Napoca a lansat single-ul intitulat


Trupa Gri din Cluj Napoca a lansat single-ul intitulat "Nesigur". Nascut in timpul pandemiei, proiectul Gri a reprezentat refuzul unor oameni, al unor prieteni, ce activau la acea vreme in mai multe formatii clujene, de-a trage cortina, in timp ce orizontul artistilor romani se-nchidea pe zi ce trece.

Astfel, ceea ce in 2021 a inceput ca un ambitios proiect de studio, s-a cristalizat intr-un album intreg compus care, in prezent, se afla in curs de finalizare.

Gri ii include pe Ciprian Sav (FronT, Targ3T, Biodome), Adrian Turcu (Times of Need, Betrayer, Rebel Yell), Doru Nedelcu (Left Hand Path, FronT, Skullp, CUG), Mihai Sarlea (FronT, RockHouse) si Paul Gaciu (Eat Your Heart, Rebel Yell).

Galileo, primul single de pe albumul Gri (fara nume deocamdata) s-a lansat pe 15 februarie 2023, piesa fiind prezenta pe toate platformele de streaming, precum si pe Youtube, sub forma de lyric video.

“Nesigur” este cel mai recent single, lansat ieri, pe 15 august, la fix jumatate de an dupa primul, sub forma de visualiser, iar piesa incearca sa intruchipeze trairile din timpul unui atac de panica, dintr-o perspectiva foarte personala. In cursul zilelor urmatoare, piesa va aparea si pe toate platformele de streaming.

Single-ul “Nesigur” a fost inregistrat la Lowbass5 Recording Studio de catre Adrian “Bila” Uritescu, mixat de Nimrod Szedlacsek, masterizat de Marvin T la Tide Studios London, iar la aranjamentul tobelor a ajutat Marian Horvat.

Momentan trupa trage tare sa finalizeze materialului discografic, material ce va contine colaborari surpriza, insa, in paralel, petrece si mult timp la sala de repetitii. In 7 octombrie va avea loc primul concert Gri, in Cluj-Napoca!

Puteti urmari formatia in social media pe Facebook , YouTube , Instagram .

Mai jos puteti asculta noua piesa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: