Trupa Harlequin_Jack a lansat videoclipul piesei ROYAL FLUSH

de Cristi Nedelcu

Trupa Harlequin_Jack a lansat videoclipul piesei ROYAL FLUSH


Trupa Harlequin_Jack a lansat videoclipul piesei "Royal Flush". Lansarea a avut loc la Carol 53, unde Narcis, Lazar, Claudiu si Alex au sustinut si un scurt recital acustic. Dupa recital a urmat proiectia care a starnit o reactie foarte frumoasa din partea publicului: cei prezenti si-au aratat entuziasmul si au cerut ca videoclipul sa fie proiectat inca o data.

”Royal Flush” este o piesa despre zombificarea pe care gambling-ul, ca si celelalte vicii, o atrage dupa sine. La fel ca orice alta dependenta, dependenta de poker il face pe vicios sa uite de lume si sa se piarda de sine, il acapareaza si il depersonalizeaza, iar in final ajunge sa puna stapanire pe el, transformandu-l intr-un zombie.

Cele 4 personaje ale clipului sunt personificari ale cartilor din chinta roiala: Popa este un preot, Dama este matroana, Juvetele este hotul, iar Asul este interlopul. Toti acesti oameni a caror existenta este un pariu in sine, acaparati de viciu, isi pierd umanitatea. Cei patru se intalnesc sa isi incerce norocul, unde altundeva decat... la masa de poker.

La eveniment au fost prezeni numerosi fani, dar si presonalitati din muzica si teatru: pianistul Eduard Kunz, actorii Mariana Liurca, Adrian Ciobanu, Mihai Kolcsar si membrii trupelor Toulouse Lautrec, Crowd Control, Sophisticated Lemon si Tourette Roulette.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: