Trupa Lock The Truth (in pregatire) cauta membrii !

de

Trupa Lock The Truth (in pregatire) cauta membrii !


Trupa craioveana Lock The Truth sau LTT, formata din Joey (16 ani) - bass+voce si AzaZel (15 ani)-chitara, cauta membrii ! Trupa a luat nastere in anul 2010, la initiativa lui AzaZel, sub numele de Holocausst. Joey este cel care vine cu ideea LTT, nume care va fi ales, considerat mai potrivit si legal.

Ambii membrii au cantat/canta la chitara (AzaZel este pe 0 momentan pt ca nu mai are instrument, urmand sa isi ia in vara - cand va reincepe sa ia lectii) si au reusit sa reproduca melodii cunoscute. Simple, dar cunoscute.

Trupa mai are nevoie de un baterist si inca un chitarist (care, daca va avea voce buna, va fi alaturi de Joey, vocalul trupei), urmand sa inceapa sa compuna cel mai probabil toamna lu 2011-in functie de cat de rapid se vor gasi oameni. LTT isi propune sa cante death metal, melodic death metal, thrash, power, industrial si hardcore-idee venind dupa ascultarea trupelor Metallica, Children Of Bodom, TRUDA, Rammstein si Slayer.

Doritorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele:

- sa aiba varsta de minim 15 ani

- daca nu sunt din Craiova/Dolj sa aiba conditii de inregistrare acceptabile (pt ''''dovezile'''' de compatibilitate pe care le va trimite unuia din membrii trupei)

- sa aiba seriozitate si sa se tina de treaba

Cine este interesat, este rugat sa dea add la ID: dark_blooded_tokio@yahoo.com si sa lase mesajul:

''''Sunt XXX de pe Metalhead si sunt interesat de intrarea in LTT !''''

Multumim si ROCK MATUSA ! :)



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: